sâmbătă, 8 decembrie 2012
Pui brasovean
Pentru aceasta reteta avem nevoie de:
-un piept de pui
-150 gr de sote de ciuperci
-50 gr cascaval ras
-sar si piper
Mod de pregatire:
Mai intii pregatim soteul de ciuperci;intr-o cratita incinsa punem un pic de ulei in care calim o ceapa taiata marunt,cind ceapa a devenit sticloasa adaugam ciupercile taiate julien,saram si piparam si lasam pe foc pina scade apa ce a lasat-o ciupercile.Cind este gata lasam la o parte si ne vom ocupa de pieptul de pui.
Daca pieptul este cu os,il vom dezosa.Carnea o vom imparti in doua.
Fiecare bucata de carne ,vom desface-o in doua ,rezultind cite o inimioara.
apoi ungem carnea cu un pic de ulei ,saram si piparam si o punem pe un gratar incins cite 5 min. pe fiecare parte.
cind este gata,punem pe o farfurie ,care sa reziste la cuptor.Peste carnea fripta vom pune soteul de ciuperci,iar peste ciuperci presaram cascaval ras.
Dupa ce am presarat cascavalul,punem la cuptorul incins ,cam 2 min.pentru a se topi un pic cascavalul.
Este un preparat usor de facut si foarte gustos!Se poate servi alaturi de un sos de rosii.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu