marți, 18 decembrie 2012
Cotlet de porc cu fructe conifiate
Ingrediente:
-500 g cotlet de porc fara os
-200 g fructe conifiate(prune,caise,stafide)
-o gutuie mai mare
-50 ml ulei
-sare si piper
Mod de lucru:
Se ia bucata de carne si cu un cutit se face o gaura pe mijloc,de la un capat la altul.Se rasuceste cutitul de mai multe ori,pentru a largi mai mult gaura formata,ca sa incapa cat mai multe fructe.
Umplem bucata de cotlet cu fructe,presand bine.Dupa cum ziceam,sa incapa cat mai multe fructe.
Saram si piparam bine carne.Intr-o tava punem 50 ml ulei.Punem carnea si pe langa ea,gutuia taiata felii,mai grosute.
Acoperim cu folie de aluminiu si punem la cuptorul de dinainte incins,la foc mediu,cam 45 de min.
Inainte cu 10 min. de a fi gata,luam folia si lasam carnea sa se rumeneasca.
Este delicios!Incercati,foarte usor de facut!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Imi imaginez ce aroma,ce gust minunat trebuie sa aiba carnea.
RăspundețiȘtergereAm vazut ca gatesti numai minunatii.