sâmbătă, 8 decembrie 2012
Parjoale din legume
Un preparat simplu, de post.....usor de facut!
Ingrediente:
-morcov
-cartofi
-ceapa
-orez fiert
-pastarnac
-telina
-sare,
-piper
-pesmet
-faina alba
-patrunjel proaspat.
Zarzavatul spalat si curatat il punem la fiert.
Tot la fel procedam si cu orezul,il fierbem ,scurgem apa in care a fiert si il lasam la racit.
Dupa ce zarzavatul a fiert,il pasam mai grosier cu o furculita, apoi adaugam faina, sarea, piperul, orezul si patrunjelul tocat marunt.
Amestecam bine si cu palmele umede formam parjoalele pe care le trecem prin pesmet.
Cand le-am terminat de modelat,le prajim in ulei incins pana se rumenesc frumos, a
poi le lasam pe prosoape de hartie sa scapam de uleiul in exces.
Am servit langa o salata verde!
Or fi ele, legumele, bune, dar parca tot carnita este mai buna ;-)
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu