sâmbătă, 8 decembrie 2012
Piept de pui cu alune si patrunjel
Este un preparat ce il recomand cu toata placerea!
Este foarte usor de preparat si cu o savoare deosebita ,de la alune si patrunjelul verde......asadar...
Ingrediente:
-un piept de pui
-50 gr. alune prajite
-o lingura de zeama de lamaie
-50 ml ulei de masline
-o legatura de patrunjel verde
Mod de pregatire:
Pieptul de pui dezosat si curatat de piele si grasime, il desfacem pe dindoua, rezultand 2 inimioare.
In fiecare bucata de piept, cu cutitul, facem un buzunaras.
Saram si piperam si lasam la o parte.
Pregatim pasta de alune.
In blender punem alunele ,le sfarmam pe jumatate , apoi adaugam patrunjelul, uleiul si zeama de lamaie, maruntim cam cit dorim sa fie de fin.
si pasta rezultata - eu nu am vrut sa fie asa fina...
Cu aceasta pasta am umplut "buzunarasele" ,le-am prins cu scobitori si le-am prajit pe gratarul incins, cam 10 min.
A fost grozav, toata lumea a fost incintata!
Si un superb trandafir, din gradina, intr-un aranjament pentru masa din living !
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu