01 02 03 18 24 25 26

sâmbătă, 8 decembrie 2012

Paine pentru mic dejun












Paine pentru mic dejun

Ingrediente:

-aluat simplu de paine
-3 oua
-un ardei iute verde
-3 bucati de carnat proaspat
-50 gr.cascaval
-50 gr.telemea



Mod de pregatire:


Intr-o tigaie punem la incins 50 ml ulei in care vom pune carnatul scos din membrana,amestecam ,lasam sa-si schimbe culoarea si adaugam ceapa taiata marunt si ardeiul.
Calim 2 minute si adaugam ouale.
Amestecam totul si cand oul incepe sa se coaguleze oprim focul.
Lasam la o parte si pregatim aluatul.









Cum spuneam ,aluatul este simplu: faina,apa ,drojdie si o lingura de ulei.
Cind a crescut,il punem pe planseta infainata si sucim o foaie mai grosuta.Peste foaia de aluat punem amestecul de cirnati cu ou.Rulam si punem intr-o tava de cozonac ,unde il lasam cam 15 min.la crescut.



Dupa ce a crescut ,ungem cu ou batut si punem la cuptorul de dinainte incins cam 30-35 de min.
Cand este gata lasam sa se raceasca, feliem si servim langa o cana de lapte batut, asa cum am facut eu.
Este grozava, cu laptele rece de la frigider...il ador!
Pofta buna!





Si vreau sa va mai arat ceva.....imi inflori cactusul,de aceasta data s-au desfacut 9 flori deodata!Ce pacat ca floarea dureaza doar 24 de ore!