miercuri, 31 iulie 2013
Piersici in sos de caise
......l-am numit asa,pentru ca.la fiert,caisele s-au facu sos iar piersicile au ramas intregi.....doua fructe foarte parfumate si un gem pe masura!
Ingrediente:
-5 kg de caise foarte coapte
-5 kg de piersici
-5 kg de zahar
Mod de lucru:
Este aceeasi procedura ca si la gemul de caise pe care l-am prezentat aici.
Fructele curatate si spalate le punem cu zaharul de seara pana a doua zi,cand il vom pune la fiert.
In timpul fierberii,caisele se vor macina pe cand piersicile vor ramane bucati,dupa cum puteti vedea si in poza de mai jos.
Va reamintesc,pentru ca gemul sa-si pastreze culoarea,trebuie fiert la foc mai iute,supraveghindu-l mereu.
....si nelipsitele si frumoasele flori.....
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu