01 02 03 18 24 25 26

miercuri, 11 septembrie 2013

Paste cu legume












Ingrediente:
-200 g paste
-50 g ceapa
-50 g dovlecel
-50 g morcov
-50 gr vanata
-un ardei iute
-2 catei de usturoi
-2 rosii mari
-sare si piper dupa gust







Mod de lucru:
Intr-o tigaie,punem cam 50 ml ulei la incins.Cand s-a incins,pinem usturoiul,taiat felii si ardeiul iute.Calim doua minute.





Adaugam ceapa taiata pestisori.Lasam pana se inmoaie,apoi adaugam morcovul,taiat bastonase subtiri.









Lasam sa se caleasca doua minute,apoi adaugam dovlecelul si vanata,pe care le-am taiat tot bastonase.









Lasam iarasi un minut sa se caleasca si adaugam rosiile taiate cubulete.





Adaugam sare si piper dupa gust si lasam sa fiarba sa se faca sosul.





Cand sosul s-a format,punem pastele,fierte in apa cu sare dupa instructiunile de pe punga.





Amestecam usor,ca sa treaca toate pastele prin sos si se poate servi ca atare(eu am facut pentru post,fiind miercuri)sau se poate adauga parmezan.In ambele variante sant excelente!





.....coltisorul din natura......adaica balconul meu.....