01 02 03 18 24 25 26

vineri, 18 octombrie 2013

Biscuiti arlechini





Ingrediente:
-200 g unt
-350 g faina
-120 g zahar pudra
-un ou
-150 g mix de fructe conifiate
-coaja rasa de la o lamaie
-un varf de cutit de sare


Mod de lucru:
Se freaca untul cu zaharul.Se adauga oul.Se amestica bine si se adauga faina amestecata cu sarea,coaja rasa de lamaie si fructele conifiate.


Amestecam bine,dupa care framantam cu mana.Punem aluatul pe o folie alimentara si ii dam forma de rulou.Strangem folia(am presarat-o cu zahar tos),ca la salamul de biscuiti si punem la congelator pentru o ora.



Dupa ce aluatul a stat la congelator,il vom taia in rondele groase,cam de 5 mm.


Punem biscuitii intr-o tava,usor presarata cu faina si dam la cuptorul de dinainte incins,la foc mediu,cam 10-15 min.Trebuie sa ramana albi,sa nu se rumeneasca.

Sant grozavi alaturi de o cana cu ceai de fructe de padure!