Ingrediente:
-200g dovleac
-200g piure de mere
-200g biscuiti graham
-40g zahar pudra
-50g miez de floarea soarelui
-300g ciocolata menaj
-o lingurita de scortisoara
-o lingurita de coaja rasa de lamaie si portocala
Mod de lucru:
Dovleacul ras pe razatoarea mica se caleste cu o lingura de zahar,din cele 40 de grame.Merele se rad tot pe razatoarea mica,sa iasa un piure.Miezul de floarea soarelui se da la blender.Eu nu l-am macinat foarte fin,am vrut sa mai fie si cate un miez intreg. Biscuitii se maruntesc si ei cat mai fin, dar se pastreaza 2-3,pentru decor.
Imtr-un bol amestecam toate ingredientele.Mai intai se amesteca dovleacul si piureul de mere.
Apoi se adauga zaharul,scortisoara (pe care eu am uitat sa o pun la ingrediente,in poza,scuze,va rog!) si coaja de portocala si lamaie.
Inainte de a le scoate de la congelator,se pune ciocolata la topit,pe baie de aburi.
Cand ciocolata s-a topit, se scot trufele de la congelator si se imbraca in ciocolata.Se pun pe un gratar si deasupra se presara biscuiti pisati.
Sunt grozave!Pur si simplu m-am indragostit de gustul lor!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu