Pagini

sâmbătă, 8 decembrie 2012

Toba in stomac de porc






Toba de porc,asa cum o fac eu!

Ingrediente


-500gr de rinichi

-500gr inimi

-5oogr ficat

-500gr limba

-500gr carne cu soric

-o jumatate de cap de porc

-piper,sare,foi de dafin toate ingredientele sint de porc.









Mod de preparare

Fierbem toate ingredientele cu un praf de sare si 2 foi de dafin dupa care le taiem cubulete mici.Dupa ce le-am taieat pe toate le condimentam dupa gust si incepem sa umplem stomacul pe care l-am curatat in prealabil.Coasem gura stomacului,il intepam din loc in loc si in apa care am fiert carnea,punem cu grija si lasam cam 20 de minute sa fiarba domol.Cind timpul s-a scurs scoatem cu grija si punem pe un gratar punind deasupra o greutate.Lasam la rece sa se scurga,dupa care poate fi servita.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu