Pagini
▼
sâmbătă, 8 decembrie 2012
Toba in stomac de porc
Toba de porc,asa cum o fac eu!
Ingrediente
-500gr de rinichi
-500gr inimi
-5oogr ficat
-500gr limba
-500gr carne cu soric
-o jumatate de cap de porc
-piper,sare,foi de dafin toate ingredientele sint de porc.
Mod de preparare
Fierbem toate ingredientele cu un praf de sare si 2 foi de dafin dupa care le taiem cubulete mici.Dupa ce le-am taieat pe toate le condimentam dupa gust si incepem sa umplem stomacul pe care l-am curatat in prealabil.Coasem gura stomacului,il intepam din loc in loc si in apa care am fiert carnea,punem cu grija si lasam cam 20 de minute sa fiarba domol.Cind timpul s-a scurs scoatem cu grija si punem pe un gratar punind deasupra o greutate.Lasam la rece sa se scurga,dupa care poate fi servita.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu