Pagini

joi, 6 decembrie 2012

Tartine cu somon











Am vazut pe culinar un aperitiv cu somon si crema de branza, in forma de tort, dar eu m-am gandit sa il transform in portii individuale.
Asadar avem nevoie de :
-somon,
-crema de branza,
-castravete,
-rondele din miez de paine(tartine,
-patrunjel proaspat tocat marunt.




Decupam painea rondele cu un paharel si o ungem cu rema de branza



apoi feliem castravetele verde si punem o rondea de castravete peste branza



ungem si a doua tartina pe ambele fete, o asezam peste castravete, apoi punem o feliuta de somon afumat



Ungem si a treia tartina cu crema, numai pe o parte si o punem peste somon.
Turnuletul obtinut il ungem de jur imprejur cu un strat subtire de crema si il dam prin patrunjel proaspat tocat.
Deasupra decoram cu un motz de crema de branza si boabe de piper.
A-pe-ti-sant!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu