Pagini

sâmbătă, 8 decembrie 2012

Foietaj cu fructe










Ceva usor de preparat, la indemana oricui!

Ingrediente:

-un pachet de aluat foietaj
-un compot de ananas
-2 mandarine
-un ou





Mod de lucru:

Intindem aluatul pe masa si il taiem patratele.
Patratele pot fi mai mari sau mai mici, dupa cum doreste fiecare.
O parte din aluat nu il impartim in patrate, ci il vom taia fasiute mai subtiri.





Intr-o farfurie spargem oul si il batem usor cu o furculita, apoi cu o pensula ungem fiecare patrat de foietaj. Dupa ce le-am uns, punem cate o felie de ananas si una de mandarina.






Cand am terminat de pus fructele, vom lua cate o fasiuta de aluat si vom pune in forma de x peste fiecare fruct lipind capetele.







Ungem cu ou batut aluatul ce l-am pus peste fructe, le asezam intr-o tava si punem in cuptorul dinainte incins, cam 20 de min. pana se rumenesc.




Usor, rapid si foarte bun!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu