Pagini

sâmbătă, 8 decembrie 2012

Biscuiti crocanti








Va prezint niste biscuiti ...cu multe arome!
Sunt grozavi la o cana de cafea sau cand pur si simplu ai rontai ceva!

Ingrediente:

-125 gr. margarina sau unt
-140 gr. zahar
-100 gr. miere
-0 lingurita praf de copt
-75 gr iaurt de fructe
-150 gr. faina
-150 gr. cereale
-400 gr fructe uscate (prune,stafide,caise,ananas,miez de nuca)
-esenta de rom
-un ou
-5-6 fire de menta proaspata





Mod de lucru:

Amestecam margarina sau untul cu zaharul pana ce obtinem o crema spumoasa.
Adaugam mierea, praful de copt si esenta de rom, amestecam bine si adaugam oul, apoi faina putin cite putin.











Dupa ce am incorporat si faina, adaugam fructele uscate taiate marunt, in afara de stafide pe care le punem asa cum sunt.
Tocam menta,nu prea marunt si o adaugam o data cu fructele.
Amestecam bine.









Punem acest aluat intr-o tava de minitarte, fara sa-l indesam, ca sa iasa biscuitii mai "ciufuliti"...
Coacem in cuptorul incins de dinainte, cam 15 min.

Cand sunt gata ii putem decora cu ciocolata topita ,turnata in fir subtire.






Astazi va prezint ardeii mei din ghiveci, pe cat sunt de mici pe atat sunt de "afurisiti" !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu